‹ tilbake til forsiden
Vi har en dyktig firerbande som husband. Her kan du bli kjent med dem.

Husband med kvalitet

Vi har en dyktig firerbande som husband. Her kan du bli kjent med dem.

Torjus Nevland (23) studerer jazz-trommer på Norges Musikkhøyskole i Oslo og jobber som frilansmusiker ved siden av studier. Kolbotn-gutten spiller fast i bandet til Sol Heilo (Katzenjammer) og har vært vikar i bandet til Jens Andreas Kleiven denne våren. Har i vinter vært på en lengre Europa-turné med Sol Heilo.

Markus Hafsund Gundersen (22) studerer ut øvende rytmisk musikk på NLA høyskolen i Staffeldtsgate Oslo. Ved siden av studiene jobber bassisten fra Skien som frilansmusiker og produsent i Oslo. Han har jobbet for artister som blant annet Elsa og Emilie, Zawadi og fler.

Marcus Nilsen (23) lever som produsent og frilansmusiker i Oslo. Han har spilt med bla Adelen, Debrah Scarlett, Ole Børud og fler. Som produsent jobber han med fremadstormende artister og har mye spennende fremover med dvs tv -programmer. Bandet hans MIR er klare for å slippe debutsingel denne våren og har mer i vente utover sommeren.

Øyvind Kløve Kjernlie (23) studerer jazzgitar på Norges Musikkhøgskole og jobber som frilansmusiker. Denne allsidige godkaren fra Bærum gjør seg godt til nytte både bak elgitar og pedalsteel.

Se også